Hem
Trerättersmenyer
Entrérätter
Huvudrätter fisk
Huvudrätter kött
Desserter
bakverk - ost
Bufféer
Specialbufféer
Asado & BBQ
Villkor
 
Tillbaka

Huvudrätter fisk Pris per person
exkl.moms

Senapsgratinerad gösfile med rivierasås, citron,
kokt potatis och grönsallad


155,-
Inkokt lax med husets örtagårdsås, pepparotsspetsad
chilimajonäs, kokt potatis samt krispig sallad med dressing

145,-
Saffransfärserad laxfilé med vitvinssås och vildris,
champinjontoppad sallad med jaquelinedressing

155,
Vermoutgratinerad rödtunga med sparris, sockerärtor,
pommes duchesse samt sallad med dressing

160,-
Olivstekt torsktournedos med brässerad endive, portobello-
svamp och kokt potatis

155,-
Havets Wallenbergare med skaldjurssås och grönsaksris

125,-
1/2 grillad hummer med saffranspasta i chili- tomatsås

160,-
Ugnsbakad hälleflundra med Noilly-Pratsås och kräftstjärtar
samt pilaffris

165,-
Senapspanerad slätvarsfilé med sås på färska
plommontomater & basilika

170,-
  Lenrimmad lax med dillstuvad kulpotatis

115,-
Laxpudding med skirat smör och dillvippa

  85,-
Janssons Frestelse med hembakat knäckebröd, smör
och lagrad ost

  70,-
  Nordsjöbouillabaisse med saffransaioli och vitlöksbröd  
                                                                              halv
175,-


215,-
Fisk och skaldjursspett med fänkål och olivsalsa


135,-
Smörstekt strömmingsflundra med purjo-potatispuré
med dillkaviarkräm

  75,-
Rödtunga Belle meuniere med smörstekta champinjoner,
riven pepparrot och persilja

110,-
  Upp