Hem
Trerättersmenyer
Entrérätter
Huvudrätter fisk
Huvudrätter kött
Desserter
bakverk - ost
Bufféer
Specialbufféer
Asado & BBQ
Villkor
 
Tillbaka

Huvudrätter kött och vilt

Pris/person
exkl.moms
Örtfylld fläskfilé med potatisgratäng och fransk tomatsallad
155,-

Fläskfilémedaljonger med körvelsås, toppad med finstimlad
rökt skinka serveras med ris och krispig grönsallad

155,-
Rådjursstek med gräddenbärssås, rönnbärsgelé, brysselkål
och hasselbackspotatis, krispig grönsallad med dressing

170,-,
Mör och välkryddad biffgulasch med grönsaksris

110,-
Helstekt oxfilé med murkelsås, vinbärsgelé, haricot verts
ochpotatisgratäng, krispig sallad med coctailtomater och
dressing

165,-
Poulet au champage - En mild kycklingsuprème med
champagnesås och tryffel, serveras med stekt kulpotatis
och krispig sallad

140,-
Helstekt hjortytterfilé med tranbärssyltad skogssvamp,
viltsky och potatistoppar

190,-